مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی خوزستان : تأمین نان ۱۹ میلیون ایرانی توسط گندم خوزستان
گندم خوزستان
مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان گفت: خوزستان به‌عنوان کانون گندم کشور نان ۱۹ میلیون نفر را تأمین می‌کند و انبار غله کشور محسوب می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری فرا رویداد ، خدا رحم امیری زاده مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان اظهار کرد: سرانه مصرف ماهیانه آرد در کشور ۷٫۵ کیلوگرم برای هر نفر و سرانه مصرف ماهیانه آرد در استان خوزستان ۷کیلو و ۲۷۰ گرم برای هر نفر است که حدود ۲۳۰ گرم از سرانه مصرف ماهیانه آرد در کشور کمتر است.

وی افزود: افزایش مصرف برنج، ماکارونی، مواد پروتئینی، بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات و دورریز نان از عوامل کاهش سرانه مصرف ماهیانه آرد محسوب می‌شوند.

امیری زاده ادامه داد: طبق آمار، ۳ هزار و ۳۲۰ واحد خبازی دارای مجوز در استان خوزستان فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۲۵۵۷ واحد خبازی دولتی، ۲۲۱ واحد خبازی آزاد پز و ۵۴۲ واحد خبازی فانتزی پز هستند.

مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان عنوان کرد: خوزستان به‌عنوان کانون گندم کشور نان ۱۹ میلیون نفر را تأمین می‌کند و انبار غله کشور محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: گندم خوزستان از لحاظ نوع و کیفیت درجه‌یک بوده و به بیش از ۲۰ استان کشور صادر می‌شود.

امیری زاده گفت: بیش از ۱۰ استان کشور گندم خوزستان را به‌منظور اختلاط با گندم استان خود خریداری می‌کنند تا کیفیت گندم افزایش یابد.

مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان گفت: خوزستان به‌عنوان کانون گندم کشور نان ۱۹ میلیون نفر را تأمین می‌کند و انبار غله کشور محسوب می‌شود.به گزارش پایگاه خبری فرا رویداد ، خدا رحم امیری زاده مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان اظهار کرد: سرانه مصرف ماهیانه آرد در کشور ۷٫۵ کیلوگرم برای هر نفر و سرانه مصرف ماهیانه آرد در استان خوزستان ۷کیلو و ۲۷۰ گرم برای هر نفر است که حدود ۲۳۰ گرم از سرانه مصرف ماهیانه آرد در کشور کمتر است.وی افزود: افزایش مصرف برنج، ماکارونی، مواد پروتئینی، بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات و دورریز نان از عوامل کاهش سرانه مصرف ماهیانه آرد محسوب می‌شوند.