
آمادگی دستگاههای امدادرسان و ترافیکی در خوزستان
معاون عمرانی استاندار خوزستان از آمادگی کامل دستگاههای امدادرسان و ترافیکی در سطح استان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری فرا ...
معاون عمرانی استاندار خوزستان از آمادگی کامل دستگاههای امدادرسان و ترافیکی در سطح استان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری فرا ...
ورزش در آب بعد از ورزش شنا که از قدیم الایام بین مردم باب بوده است، ورزش های آبی در حال حاضر از طرفداران زیادی برخوردار است و دلیل آن، هم ...
در سفر وزیر نفت به کشورهای آمریکای لاتین چهار تفاهمنامه و دو قرارداد در حوزه نفت و دو تفاهمنامه در حوزه کشاورزی امضا شد. به گزارش ...
معاون عمرانی استاندار خوزستان از آمادگی کامل دستگاههای امدادرسان و ترافیکی در سطح استان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری فرا ...
رئیس جمهور «قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور» را برای اجرا به سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد. به گزارش پایگاه خبری فرارویداد، سید ابراهیم ...
مدیرکل دفتر توسعه شبکههای آبیاری و زهکشی وزارت جهادکشاورزی گفت: ۲.۵میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور با هدف بهرهوری بهتر از آب و افزایش امنیت غذایی، تحت پوشش سامانههای نوین آبیاری قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری فرا رویداد؛ جلال ابوالحسنی در حاشیه ششیمین همایش مدیریت شبکههای آبیاری و زهکشی در دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران با اشاره به اینکه ایران به صورت طبیعی در یک منطقه خشک و نیمه خشک قرار گرفته و بهرهوری از آب و تامین غذایی مردم از اهمیت زیادی برخوردار است افزود: خوزستان با داشتن ۳۰درصد آبهای سطحی، داشتن حدود ۵۰۰هزار هکتار شبکههای آبیاری و زهکشی و تولید ۱۴درصد تولیدات بخش کشاورزی ، نقش نخست را در تامین امنیت غذایی کشور را دارد.
وی گفت: ۱.۶میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور زیرپوشش شبکه های پیشرفته آبیاری و زهکشی قرار دارد که در میان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با داشتن ۱۰۰هزار هکتار شبکه آبیاری و زهکشی نقش مهمی در تولید شکر و فراورده های جانبی آن دارد.
مدیرکل دفتر توسعه شبکههای آبیاری و زهکشی وزارت جهادکشاورزی همچنین خوزستان را قطب اصلی و محوری کشاورزی کشور بیانکرد و ادامهداد: بهرهوری صحیح از آبهای سطحی و شبکههای آبیاری و زهکشی در خوزستان میتواند سهم خوزستان را درتولیدات بخش کشاورزی به بالای ۲۰درصد برساند.
ابوالحسنی خوزستان را مهد شبکه های آبیاری و زهکشی کشور بیان کرد و افزود: جلگه خوزستان شرایط بسیار مناسبی برای افزایش تولیدات بخش کشاورزی با استفاده از روش های آبیاری قطرهای و زیرسطحی دارد.
اجرای طرح آزمایشی آبیاری قطرهای و زیرسطحی در شرکت توسعه نیشکر خوزستان
مدیرکل دفتر توسعه شبکههای آبیاری و زهکشی وزارت جهادکشاورزی از اجرای طرح آزمایشی (پایلوت) آبیاری قطرهای و زیرسطحی برای نخستین بار در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در مزارع نیشکر خبر داد.
ابوالحسنی افزود: به صورت جداگانه ۶ پایلوت در سطح ۱۵۰هکتار از مزارع نیشکر خوزستان اجرا شده تا با اجرای موفق آن بخش مهمی از اراضی نیشکری خوزستان زیرپوشش آبیاری قطره ای و زیرسطحی درآید.
وی گفت: با اجرای این طرح، میزان مصرف آب در نیشکر در هر هکتار تا ۸۰درصد کاهش خواهد یافت و تحول بزرگی در صنعت نیشکر خوزستان رخ خواهد داد.
مدیرکل دفتر توسعه شبکههای آبیاری و زهکشی وزارت جهادکشاورزی خاطرنشانکرد: آبیاری زیرسطحی از دهه ۹۰ در کشور در بخشی از باغهای پسته کرمان اجرا شده و نتایج موفقی به همراه داشته است.
وی استفاده از فناوری و بومیسازی روشهای آبیاری و توسعه کشت گلخانهای با هدف افزایش امنیت غذایی کشور تاکید کرد و افزود: وزارت جهادکشاورزی از طرح های آبیاری نوین به خصوص آبیاری قطره ای حمایت میکند.