باحضور مهندس محمدی:  ششمین جلسه مدیریت شرایط اضطراری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب برگزار شد


ششمین جلسه مدیریت شرایط اضطراری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب روز شنبه (۱۷ فروردین ۱۳۹۸) بامحوریت بررسی آخرین اقدامات انجام شده درخصوص مهار سیل برگزار شد.

  مدیرعامل مناطق نفتخیز جنوب درابتدای جلسه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش شبانه روزی کارکنان این شرکت در مهار سیل گفت: خوشبختانه اقداماتی که تاکنون انجام گرفته مطلوب بوده و با پایش مستمر و تداوم روند عملیات تحکیم سیل بندها عبور کامل از این شرایط حاصل می شود.

 مهندس احمد محمدی شرایط بحرانی شهرستان کارون را یادآور شد و بیان کرد: با نیازسنجی صحیح سعی شود حتی المقدور امکانات بیشتری برای رفع مشکلات این حوزه به ویژه ایمن سازی پل ها و بازگشایی راه های ارتباطی در اختیار این شهرستان قرار گیرد.

 مدیرعامل مناطق نفتخیز جنوب گریزی به مسئله حفاظت و حراست از میادین نفتی زد و ادامه داد: باید گشت زنی های شبانه روزی از دو بُعد ایمنی و  بررسی میدانی صورت بگیرد و خطوط و تأسیسات نفتی مدام پایش شوند.

 رعایت نکات ایمنی و نظارت کارشناسان HSE بر عملیات مختلف امداد و نجات، کمک در تخلیه فاضلاب های شهری، مراقبت از سیل بندها، تأمین روشنایی کریدور، روزآمد کردن نقشه های جامع محل قرارگیری تاسیسات و دکل ها و بازآرایی تجهیزات از دیگر مواردی بود که مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب بر آنها تاکید کرد.

 در ادامه جلسه هریک از مدیران حاضر گزارش آخرین اقدامات انجام گرفته در زمینه مقابله با سیلاب  ایمن سازی چاه ها، خطوط و تأسیسات همجور با رودخانه را تشریح کردند.

 در پایان جلسه از طریق ویدئوکنفرانس ارتباط مستقیمی با مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری برقرار شد و ایشان آخرین اقدامات و عملکرد آن شرکت در زمینه کمک رسانی به مناطق سیل زده و اقدامات در دست انجام در راستای نگهداشت و استمرار تولید برنامه شده آن شرکت را ارائه دادند