دسته : اخبار ايران,اخبار خوزستان,گزارشتاریخ: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
بیش از ۱۵۰۰خانوار شهری و روستایی منطقه سالند تحت پوشش گاز طبیعی قرار می گیرند

به گزارش پایگاه خبری “فرارویداد”:

مدیر عامل شرکت گاز استان خوزستان گفت با پایان عملیات پروژه گازرسانی به شهر سالند و روستاهای تابعه بیش از یکهزار وپانصد خانوار شهری وروستایی تحت پوشش گاز طبیعی قرار می گیرند.حسینی نژاد با اشاره به مقدار پیشرفت فیزیکی پروژه گازرسانی به شهر سالند و روستاهای تابعه آن اظهار داشت : در حال حاضر بیش از ۷۰درصد پیشرفت پروژه فیزیکی صورت گرفته است و امید است در آینده نزدیک پروژه مذکور به پایان و اهالی آن مناطق از نعمت گاز طبیعی برخوردار می شوند.

مدیر عامل شرکت گاز استان خوزستان در ادامه اظهار داشت :پروژه گازرسانی به شهر سالند در قالب ۵/۵۲ کیلومتر شبکه گذاری و نصب ۱۵۰۰عدد انشعاب که بیش از ۱۵۰۰خانوار شهری و روستایی از وجود گاز طبیعی بهره مند می شوند.

حسینی نژاد افزود: در این پروژه علاوه بر گازدار شدن شهر سالند بطور همزمان روستاهای گاومیر ،جمبره،توت علیا ،توت سفلی ،آب بید و ایسپره از جمله روستاهایی است که به شبکه سراسری گاز طبیعی کشور متصل می شوند.وی مبلغ کل پروژه را افزون بر هفتاد میلیارد ریال برآورد کرد.

فرارویداد